Carola eller Klüft, vem är äckligast?

Som en del av mina dagliga rutiner skummade jag igenom aftonbladet imorse innan jag satte igång med arbetet. Oturligt nog stötte jag på en bild på Carola tillsammans med Carolina Klüft. Jag kände genast hur frukosten, som jag inte hade fått i mig, höll på att komma upp och jag fick en obehaglig smak i munnen. Det finns ytterst få personer som gör mig mer illåmaende än dessa två. Nu tänker ni säkert: men Ilir de här två är ju nationalhjältar och har gjort mycket för Sverige! Det må vara att de internationellt sett har gett Sverige en positiv bild men de är inga hjältar. Tjock Steffe har också gett Sverige en positiv bild. Och Stålmannen ar en hjälte, inte Carola och Klüft.

Anledningen till att dessa två nötter stör mig lika mycket som ett dubbelavsnitt av Sex and the City beror på att allt de säger och gör går emot all logik som en normalintelligent människa besitter. Även apor är ibland mer logiska. Jag menar nu inte att de är genier, snarare tvärtom. Hycklaren Carolina Klüft envisas alltid med att hon tävlar i fridrott för att det ar roligt och att det spelar mindre roll om hon vinner eller ej. Det är lika sant som att jag aldrig orkar äta upp en hel pizza. Hade hon gjort det för att det var roligt skulle hon inte hålla på i den nivå hon gör utan en mycket lägre där all den "roliga" försäsongsträningen är mindre viktig. För det är jätteroligt att försäsongsträna. Om ni har missat det så skadade hon sig nyligt och gick gråtandes ut från stadion. Det var inte för att hon var ledsen. Det var glädjetårar för att hon nu har flera månaders av jävligt rolig rehabiliteringsträning att se fram emot. Det är jättekul med rehab.Tyvärr får svenska folket vänta med att se hennes graciösa segergester ett tag till.

Då har vi kommit till pucko nummer två. Det äckliga med Carola är allt hon står för. Jag förstår männikor som behöver ha någonting att tro på och därför söker svar i religionen som ett sista hopp. Men jag hatar alla patologiskt religiösa människor utan någon tolerans för annat utanför deras tro. Carola är en av dem och enda skillnaden mellan henne och Bin Ladin är att hon inte gjort verklighet av sina planer på att skada de trolösa. Men hennes största fiende verkar vara homosexuella. Om hon fick välja skulle hon omvandla alla homo:s till hetro:s?med hjälp av tortyr kyrkan använde förr i tiden förstås. Jag snackar inte om timtals predikan utan riktig tortyr. Man skall inte ge upp ett vinnande koncept.

För er som är intresserade av schlager, och den själlösa musik som genren bygger kring, rekommenderar jag Irlands bidrag. En jävla docka som skall föreställa en kalkon. Har inte hört låten men den skall visst vara ett hån mot hela systemet kring röstningen i tävlingen. Om Carola kan vinna skiten borde Dustin the Turkey också kunna göra det.

Cheers

Citat fran min favoritfilosof

My young son asked me what happens after we die. I told him we get buried under a bunch of dirt and worms eat our bodies. I guess I should have told him the truth - that most of us go to Hell and burn eternally - but I didn't want to upset him.

- Jack Handey

Det ar inte alltid kul

Jag har under senare tid fatt pa mig att skriva en del dokument runt ett utvecklingsprojekt som jag trillat med pa. Det ar fa saker som ar sa trakigt som att skriva i olika dokument. Du maste jaga olika personer med information som ar nodvandig for dokumentet och vara allmant jobbig. Under dessa stunder sa tanker jag pa alla andra jobb som ar sa grymt mycket trakigare. Ta till exempel Brian som ansvarar for hela dokumentet som jag haller pa med just nu. Jag ska endast bidra med 3 delar av det 44 sidor langa dokumentet. Men Brian har till uppgift att se till att alla gor sin del och sen utvardera skiten innan det hela godkanns. Jag vill inte vara Brian.

Jag vill inte heller kora buss och fastna i samma bilko vid samma tid dag in och dag ut. Varje dag nar jag gar hem fran jobbet ar det en lang bilko vid stationen dar jag brukar stiga pa. Dar ser jag ocksa alltid samma gubbe korandes pa en mindre buss. Han ser lika olycklig ut varje gang. Det var inte det har han hade tankt sig i sin ungdom. Var kom alla bilar ifran???

Det finns forstas en rad olika jobb som ar grymt trakiga. Ett annat av dem maste vara killen som sitter i kylskapet och tander lampan varje gang nagon oppnar kylskapsdorren. Hur far man ett sant jobb? Kallt maste det vara ocksa.

Vad ar ditt favorit trakjobb?


Alla hjartans dag

Om ni missat det sa var det alla hjartans dag igar. For oss singlar ar detta som vilken annan dag som helst men for de som har en partner ar det dagen da de ska bevisa sin karlek till sin andra halft. Nagonting som hos manga innebar helt andra rutiner an vad de ar vana vid, en miserabel vardag med hopp om att nagonting mer spannade skall dyka upp. Nu vet jag inte historien bakom denna dag, och jag ar alldeles for lat for att kolla upp den, aven om den ar en wikipediasokning ifran, men hela grejen kanns lite patvingat. Om detta ar enda dagen, forutom fodelsedagar och speciella hogtider, som du visar uppskattning till din partner ar chansen stor att du egentligen inte alskar din partner och borde byta upp/ner dig.

Under min alla hjartans dag visade jag uppskattning till soulmusiken, precis som jag gor alla andra dagar. Musik som fyller en med en harmonisk kansla och hjalper dig att fly fran trakiga uppgifter som ett High Level dokument. 


 


Var det du??

Ett nytt fenomen har dykt upp sedan folk slutade röka på krogen. Helt plötsligt är det en massa folk som går omkring och fiser hela tiden. Jag blir lika irriterad varje gång eftersom det alltid kommer så plötsligt, nästan som ett knytnävslag. Jag tror på allvar att det finns personer som går och håller sig från att skita hela veckan bara för att gå ut på krogen och fisa på dansgolvet, medans de skrattar inombords såklart. Det lustiga med det här fenomenet är att man sällan misstänker någon tjej,  men alltid  den där dyngfulla killen med som står och snackar med  högtalaren. Men från och med nu kommer jag alltid att misstänka tjejen som står närmast mig. Jag kommer att titta på dem med en min full i avsmak och rynka på näsan. Det kanske lär dem från att fisa på krogen.

Vad betyder det?

Det är lite ironiskt att fettisdagen inföll samma dag som jag fyllde år.  

Fredagskvällen i bilder

Norrlännigar i ett främmande land.

395267-2
I Dublin finns Stock bara runt hörnet.

395267-3
Två uttråkade asiater. De borde börja spela schack.

395267-4
Efter att ha insett att vi inte riktigt gillar "Stå Och Titta På DJ:n Spela Techno"-branschen bestämde vi oss för att testa nästa hak.

395267-5
Ett till exempel på att vi inte passade in i Technokulturen. Men Lars Winnerbäck hade åkt fram i tiden och hookat upp med den här power rangern. Kön ännu oklart.

395267-6
Lite mer norrlandskänsla här. 80 % killar och 19 % brudar. 1% hermafroditer.

395267-7
Guy love!

395267-8
Smoooooth. Mogen blick i taket.

395267-9
197 cm biff. Jag får en harmonisk känsla av denna bild.

Krogrunda i Dublin

Idag kom Smartin på besök vilket är mycket trevligt. Han är så lång att han känner inte skitlukten som vi andra korta människor gör när vi går så nära marken.

Med min ringa erfarenhet av utelivet här så blev det besök på fyra olika ställen i strävan efter en bra krog/klubb att festa på. Vad folk tycker är roligt skiljer sig väldigt mycket, det fick vi erfara idag. Vi försökte fråga oss runt till ett bra ställe men alla pekade åt olika håll. Vi kände oss som de dumma turister vi är. Mer om kvällen kommer imorgon då jag lagt upp lite bilder som vi tagit unde dagens äventyr. Vad som väntar är asiater i rutiga brallor och technobrudar som ser ut som Power Rangers.

I övrigt känner jag att jag är på väg mot ett beroende av vissa bloggar. Jag har några kollegor som också bloggar och som dessutom skriver väldigt underhållande. Det är en lika stor besvikelse varje gång de inte uppdaterat med nya inlägg. Vilka bloggar dessa är ser ni på länkarna.

Uppdatera!!!

RSS 2.0