Morsgris?

Har en kompis som är en sån morsgris. Hade det varit någon annan som bettet sig likadant hade jag varit orolig men nu är den här kompisen en väldigt känslosam person. Han är inte rädd för att uttrycka sina känslor, på både gott och ont. För att ni ska få en inblick i vad jag pratar om kommer här ett utdrag från när jag chattade med honom på msn idag. Jag kommer inte att skriva hans namn utan referera till honom som kompis, men ni får gärna gissa vem det är.

Ilir säger:
    Varför kom du inte och hälsade på idag?

Kompis säger:
    ?

Ilir säger:
    Det är St. Patricks Day idag.

Ilir säger:
    sjukt mycket folk ute och alla är typ fulla.

Kompis säger:
    aha...men jag är med mamma

Kompis säger:
    det slår allt ;)


Sex med delfiner?

När jag satt och snackade med brorsan för någon dag sedan berättade han att han fått ett mail som han först trodde var från armén. När han klickade på länken i mailet insåg han rätt fort att så inte var fallet. Istället kom han till SVEDiMFs officiella hemsida. SVEDiMF står för Svenska delfin-i-människokropp-förbundet, enkelt och originellt namn. Utifrån hemsidans kvalitet och design kan man enkelt tro att det bara är ett taskigt prank men någonting säger mig att det finns männsikor som på allvar tror att de är eller borde vara delfiner. Det sjuka med det här att det stannar inte där utan dessa människor vill även ha sex med delfiner. Och vi undrar varför djur attackerar oss människor med jämna mellanrum.

När ni nästa gång läser om personer som blivit uppätna av hajar eller grizzlybjörnar ska ni inte anta att personerna var oskyldiga. Det kan lika gärna ha varit någon från HiMF (haj-i-människokropp-förbundet) eller GbiMF (Grizzlybjörn-i-människokropp-förbundet) som ville ha sig ett ligg.

Jokern är ute ur leken

Äntligen har svenska folket visat sig förnuftiga. Det tog ett tag men till slut genomskådade de Jokern. Jag snackar så klart om Carola och anledningen till att jag kallar henne för Jokern är för att hon ser ut som Jokern i Batman. Det var för mig ett stort nöje att läsa att hon inte gick vidare i tävlingen. Inte för att jag bryr mig om hela schlagercirkusen, som mest handlar om vem som gör minst värdelös musik i Europa. Det handlar mer om vad jag tycker om Jokern. Läste på aftonbladet att hon jämförde utröstningen med orden "Det är som om att jag bränts på bål". Jag tycker vi bränner Jokern på bål så får hon göra en till jämförelse. Är det veeerkligen som att brännas på bål? Nä nu ska jag inte vara negativ. Det här är en "feel good" blogg.

Förra veckan var min chef från Sverige och hälsade på över en dag. Kvällen började med att vi gick ut och åt lite god mat och fortsatte med en pubrunda. Efter många öl avslutade vi kvällen på en nattklubb. En mycket trevlig kväll och mycket uppskattat. Lyckligtvis hade han druckit några färre öl och skötte det mesta av snacket på mötet dagen efter. Jag kände mig mest efterbliven.

Jag var även och besökte Newgrange för en vecka sen. För er som inte vet (jag visste inte heller) är Newgrange en gravkammare från stenåldern. Det var ett mycket intressant besök och fick mig att tänka till lite. En rolig grej att göra måste vara att åka tillbaka i tiden till stenåldern och sätta upp en enorm glasvägg där det är befolkat. Man skulle nog få sig ett gott skratt varje gång grottmänniskorna sprang in i väggen. Skulle nog ta ett tag för dem att fatta att det är nåt hinder i vägen.

image14
Newgrange

Tråkiga jobb del 2

Skylthållare

395267-12

Dagens modetips

Dra upp byxorna så högt du kan. Helst ska de sitta 1 decimeter över naveln. Det kan tillen början kännas obekvämt men du kommer att se elegant ut. Jag skall ha det ikväll och jag kommer att vara stiligast på stället, oavsett vart kvällen bär av.

The Zodiac Sessions???

Det var tänkt att jag och Allan skulle åka och se andra delar av Irland den här helgen men de planerna sket sig. Allan fick inte åka iväg någonstans eftersom hans fru inte litade på honom. Vette fan hur hon tänkte där med tanke på att hon är i London och han fortfarande i Dublin. Istället drog vi ut med några av hans polare. Kvällen började på Hard Rock Café där vi njöt av öl och musik från lokala artister som uppträdde. Vissa var bra, andra inte. Det hela slutade med att jag köpte cd:n nedan från en av grupperna som uppträdde.

395267-11

Jag är osäker på varför jag köpte den här cd:n. Var det för att musiken var bra eller var det för att sångerskan kollade in mig när hon inte blundade under sitt uppträdande. I vilket fall som helst ser jag köpet som min goda gärning för dagen. Som ett steg till att bli en ännu bättre människa har jag börjat göra det varje dag. Att göra något gott varje dag är kanske att sikta lite högt, men jag kommer att vara min egen domare. Vad som kommer anses som en god gärning kommer därför inte att vara en objektiv bedömning.

Kvällen fortsatte med att vi gick vidare till en klubb där det olyckligtvis bara spelades techno. Efter att ha betalat 15 euro för att komma in var det bara att acceptera. Vi var helt enkelt för snåla för att gå till något annat ställe. På grund av för många öl och drinkar så är minnet härifrån mycket suddigt. Men bilder av arga polska brudar poppar upp i skallen. Jag undrar vad som hände. Jag har inget blåöga så det kan inte ha varit jag. Nu ska jag lyssna på vad det var för skit jag köpte innan jag gör mig klar för dagens goda gärning, att sponsra en restaurang som serverar mexikansk mat och dricka öl som ligger i tunnor och väntar på att få drickas.

Cheers

RSS 2.0