Emma förklarar...

För folk som aldrig brukar vara bakis är det svårt att veta hur en bakfylla egentligen känns. På senare tid har det, allt för ofta, blivit så att jag druckit en eller två tunnor för mycket. Dagen efter dessa kvällar brukar min skalle kännas mycket större än vanligt. Huvudet har helt plötsligt växt till en storlek som gör att jag har svårt att hålla balansen och träffar diverse möbler med den. Som tur är har jag inget akvarium vilket hade kunnat göra hela bakisgrejen ännu jobbigare än den redan är.

Idag satt jag och snackade med Emma (en polares lillsyrra) på msn. Rapp i käften (fingrarna) och kvicktänkt som hon är gav hon ett bra exempel på hur man brukar känna sig när man är bakis.

Utdrag:

Ilir säger:
allt bra fan?

Emma säger:
ja fö´fan!

Ilir säger:
fy fan vad härligt

Emma säger:
kollar på survivorman och är glad av att jag ligger i sängen och inte är på nått kallt blåsigt snöigt berg

Ilir säger:
haha

Ilir säger:
jag är alltid glad att jag inte är på nåt kallt blåsigt berg

Emma säger:
inte en ångestfylld söndag

Emma säger:
då önskar jag mig alltid bort till ett iskallt berg där jag kan ligga och invänta döden

Kommentarer
Postat av: Henrik

en kompis lillesyrra? ...

2008-05-07 @ 13:07:52
URL: http://valleybranch.blogg.se
Postat av: Anders

Vill hon ligga?

2008-05-07 @ 13:28:52
URL: http://stileicon.blogg.se
Postat av: pelle

Till att börja med: tack för din kommentar! Kul att det finns likasinnade. För det andra: tack för att du länkade till din egen blogg. Har läst igenom på ett ungefär dina 7 senaste alster & jag måste ge dig cred för att du fått mig att garva ordentligt!

2008-05-08 @ 20:36:35
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: pelle

heh schysst! & för att fortsätta creddandet, så har även du fått dig en trogen följeslagare. gällande din blogg, asså. inte så att vi ska gifta oss & flytta till bahamas & ha bananer i håret. bra så du vet :) ha d super! btw, skicka en hälsning till Shooter, han verkar asball! trodde inte d fanns såna lirare....

2008-05-09 @ 11:36:08
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: pelle

oi! såg att du & Oggy snackar serier & tänkte komma me ett förslag (om du inte redan sett skiten): Entourage. förjävla skön jargong & verklighetsbaserat på mark wahlbergs liv.

skit på´re!

2008-05-09 @ 12:55:38
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: pelle

haha visst fan blir man avis. men en som man blir riktigt sné på, trots att han e hur snäll som helst, måste ju ändå va Eric, den rödhåriga dvärgen. när tom han får sätta på modeller, ja då fattar man att världen e orättvis & att man bor på helt fel ställe. nu ska jag ut & njuta av solen & se om d finns några pensionärer med rullatorer jag kan stöta på. tjing!

2008-05-09 @ 14:19:37
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: Mli

Hittade hit genom Pelle och Oggy:) Jag har skrattat mig halvt fördärvad av det du skrivit! Särskilt till inlägget om inlåsningen på toan. Efter en diskussion med Pelle idag om att man borde ge sig till känna när man läser någons blogg, så gör jag härmed det. Jag kommer definitivt tillbaks!

2008-05-09 @ 16:42:18
URL: http://LenaEmelieMarie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0