Musik är kraftfullt

Det är lustigt hur man förknippar en del låtar med olika känslor, personer eller perioder i sitt liv. Jag satt på jobbet idag och lyssnade på musik under tiden jag gjorde tråkiga price checks. När sweet child o'mine med Guns'n'Roses spelades kom jag att tänka på min vän Björn. Det beror inte på att vi har hånglat till den låten eller något liknande, även om Björn säkert velat det. Det beror snarare på att varje gång vi spelar den låten på Guitar Hero börjar han garva då jag lite omedvetet börjar sjunga med till den i Ken Lee anda (för er som inte känner till Ken Lee, klicka här).

I måndags åkte jag tillbaka till Irland igen. Det har, under alla turer fram och tillbaka, aldrig känts så tungt att lämna Sverige och Stockholm. Inte för att det är tråkigt i Dublin eller att jag vantrivs på något sätt. Det är mer alla goda vänner och sköna kollegor som jag har där. Trots att tiderna är lite dystra nu var stämningen god på jobbet. Mellan allt knegande var det fortfarande samma nivå på skämten och nya roliga youtube klipp som skickades runt. Mycket roligare än att sitta bredvid den spanska programmerarbruden som har med sig en hel frukost med sig varje morgon, inklusive skål, bestick och en dunk med mjölk. Osexigare brud får man fan leta efter.

När jag inte jobbat förra veckan har jag spenderat mycket tid med vänner. Mestadels Putte som jag var inneboende hos, i min egen lägenhet. Vi har betat av många fik och gjort ett antal besök på Kungshallen (mest för att det är bekvämt). Jag har även ständigt försökt få Putte att bli mindre förstående genom att kritisera allt och alla men det går fan inte. Inte ens när jag kritiserat knarkare har han varit dömande. Han tänker alltid ur andras perspektiv och steget längre. Jag ska nog lyckas få honom att vara lite mer bitter.

Nu är det bara två månader kvar av Irlandsäventyret. Det ska nog inte vara några problem att beta av. Det finns fortfarande många pubar kvar att besöka. När detta uppdrag är klart är jag dock säker på att jag i framtiden kommer att ha någon låt som har förankrats till alla roliga minnen här.

Kommentarer
Postat av: LinnéaK

Hej :)
Tänkte bara säga att om du har tid och lust får du gärna lyssna på mig, sjunger & spelar, i min blogg.
Ha en bra kväll !

2008-04-10 @ 00:13:24
URL: http://LiinneaK.blogg.se
Postat av: LinnéaK

Nope, inte detta året iaf.. Får se :)
Ha det gött!

2008-04-10 @ 00:19:07
URL: http://LiinneaK.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE,blogg.se

ken lee - videon är en klassiker :)

2008-04-10 @ 00:20:36
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: LinnéaK

Det var en bra fråga :D

2008-04-10 @ 00:24:03
URL: http://LiinneaK.blogg.se
Postat av: emelie

Godnatt:)

2008-04-10 @ 00:26:24
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: f

Du är kraftfull

2008-04-16 @ 22:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0