Modebloggar och dvärgar

Den här helgen har jag hållt mig borta från öl och sprit. Istället har jag sprungit runt på stan under dagen och shoppat lite kläder. Det här blir dock inte något modeinlägg hur jävla intressanta de än kan vara. Om ni läste mellan raderna där så kan ni urskilja en viss ironi och vad jag verkligen tycker om modebloggar. Jag har suttit och slösurfat och försökt hitta någon rolig blogg under kvällen, men utan någon framgång. Det som förvånar mig är att alla de "populära" bloggarna är modebloggar eller handlar till 90% om mode. När fan blev mode så jävla intressant?

Nä, istället tackar jag gudarna för piratebay och framförallt Youtube. Var annars kan man hitta klipp på en dvärg från mellanöstern som heter Musafar och dansar till 2pacs "how do you wan't it" tillsammans med tre kvinnliga bakgrundsdansare. Nu tror ni säkert att detta är ett dåligt exempel hämtat direkt från min dvärgfixerade hjärna. Så är inte fallet, klippet finns här.

Imorgon ska jag ta itu med städningen som jag skjutit upp i två veckor nu. Jag vet att hata är ett starkt ord och att man skall använda det sparsamt. Men jag kommer att hata varje sekund av det.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Du får gärna vara med i min tävling:
http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

2008-04-20 @ 03:06:09
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: mm

What the hell? Hahaha. Intressant.

Ja, tacka fan för youtube.. jag dör på de "stora" bloggarna. Det står verkligen INGET intressant där. Inte ens tillräckligt provokativt för att man ska fortsätta läsa skiten..

2008-04-20 @ 19:27:20
URL: http://meisremedy.blogg.se
Postat av: Drina

Du kan väl inte på fullaste allvar tycka illa om modebloggar? Dessa bloggar är ju ytterst nödvändiga. Hur ska resten av världen annars få veta att de/vi har kläder på oss?

2008-04-22 @ 15:13:24
URL: http://drina.bloggagratis.se
Postat av: Perry

Fast killen har ju fler strängar på sin lyra, inte bara tupac.. http://www.youtube.com/watch?v=sYbCNUqLL44&feature=related

2008-04-28 @ 18:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0